Υπηρεσίες

Κυτία Πρώτων Βοηθειών

med kitΗ Gamma Air Medical αναλαμβάνει τον εξοπλισμό των Κυτίων Πρώτων Βοηθειών και την ανανέωσή τους, με βάση τους αυστηρούς κανονισμούς και τις απαιτήσεις των JAR EASA. Όλα τα Κυτία πληρούν τις απαιτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο και τη συσκευασία τους. Μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη.

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών

first aidGamma Air Medical έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια της δραστηριότητας της στον Ιατρικό Αεροπορικό χώρο. Θεωρούμε τους εαυτούς μας αρκετά έμπειρους ώστε να παρέχουμε Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών σε όλο το Ιπτάμενο Προσωπικό των αεροπορικών εταιρειών, ώστε να μπορούν να βοηθήσουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Συνέδρια - Σεμινάρια

congresses

Η Gamma Air Medical αναλαμβάνει επίσης την διοργάνωση συνεδρίων, διαλέξεων ή ημερίδων με θέματα επιστημονικά, κυρίως ιατρικά ή σχετικά με την αεροπορική ιατρική, παρουσιάσεις μελετών ή εκπαιδευτικά σεμινάρια. Χαρακτηριστικό δείγμα είναι η διοργάνωση του "Caring in the skies, Athens 2000 Air Ambulance, Congress and Exhibition". Περισσότερα για το "Caring in the skies"

Έλεγχος & περιορισμός ιατρικών εξόδων

health

Η Gamma Air Medical, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από γιατρούς, με πολυετή εμπειρία σε ιατρικά περιστατικά, έχει αποκομίσει σημαντική εμπειρία και στον έλεγχο και περιορισμό των ιατρικών εξόδων.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

aviation consulting

Tο άρτια εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της εταιρίας αναλαμβάνει επί 24ώρου βάσεως να παρέχει ιατρικές αναφορές προς φορείς υγείας, ασφαλιστικές εταιρίες του εξωτερικού, οι οποίοι λόγω διαφορετικής γλώσσας και μακρινής απόστασης, αδυνατούν να λάβουν ικανοποιητικές πληροφορίες για την ιατρική κατάσταση του ασφαλισμένου-πελάτη τους.

"Ικανός να πετάξει" σε δρομολογημένες πτήσεις

medical reports

Το άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό της Gamma Air Medical αναλαμβάνει επί 24ώρου βάσεως να παρέχει ιατρικές συμβουλές σε αεροπορικές εταιρίες σχετικά με την ικανότητα επιβατών με κάποιο ιατρικό πρόβλημα να πετάξουν.

Ιατρική Συνοδεία σε δρομολογημένες πτήσεις

commercial flights

H Gamma Air Medical προσφέρει υπηρεσίες Ιατρικής Συνοδείας επιπέδου για τους ασθενείς που ταξιδεύουν σε εμπορικές δρομολογημένες πτήσεις (εφόσον το επιτρέπει η κλινική τους κατάσταση), τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς.