Ελληνικό Συνέδριο Συγκρότησης Τουρισμού Υγείας 22-23 Φεβρουαρίου 2014

health tourism

Ελληνικό Συνέδριο Συγκρότησης Τουρισμού Υγείας που διοργανώνεται στην Αθήνα στις 22-23 Φεβρουαρίου 2014 στο ξενοδοχείο RoyalOlympicμε την αιγίδα των Υπουργείων Υγείας, Τουρισμού και Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων, καθώς και της ΕΛΙΤΟΥΡ.

Το Συνέδριο αποτελεί μια δυναμική πρωτοβουλία στην προσπάθεια που κάνει η χώρα μας για την ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας σε ένα δύσκολο μακροοικονομικό περιβάλλον.

Έχουν κληθεί και θα καταθέσουν τις απόψεις τους εξαιρετικά έμπειροι επιστήμονες και επαγγελματίες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Οι τομείς που θα αναλυθούν είναι οι παρακάτω: 

Ιατρικός Τουρισμός, Οδοντιατρικός Τουρισμός, Ιαματικός Τουρισμός (συμπ. Θαλασσοθεραπείας), Τουρισμός Ευεξίας, Αθλητικός Τουρισμός, Γαστρονομικός Τουρισμός (μαγειρική τέχνη και επιστήμη σε θέματα υγιεινής διατροφής), Προσβάσιμος Τουρισμός, και Τουρισμός Υποβοηθούμενης Διαβίωσης (Assisted Residential Tourism)

SiteΣυνεδρίου

www.healthtourismintegrationconference.gr

Η ομιλία του Δρ. Γρηγόρη Κυριάκου, ManagingDirectorτης εταιρείας GammaAirMedical, έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στις 10.00 με θέμα: Medical Transport and Evacuation

Πλήρες πρόγραμμα Συνεδρίου

http://www.healthtourismintegrationconference.gr/Conference-Program-Detailed/Documents/GHTIC-2014-Conference-Program.pdf